Tuesday 17 December 2013

Η Ντέμη και η Αναστασία μας γράφουν για την συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Evaluating EVS inclusion project” στη Πολωνία

Η Ντέμη και η Αναστασία έλαβαν μέρος στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα με τίτλο “Evaluating EVS inclusion project” στη πόλη BYSTRZYCA KLODZKA της ΠΟΛΩΝΙΑΣ, από τις 20 έως τις 25 Νοεμβρίου 2013.

Το σεμινάριο διοργάνωσε ο οργανισμός Europejskie Forum Młodzieży και το παρακολουθήσαν συνολικά 24 άτομα από διάφορες χώρες. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η Ντέμη και η Αναστασία επισκέφτηκαν διάφορα προγράμματα φιλοξενίας εθελοντών, τα οποία συντόνιζε ο οργανισμός EFM στις πόλεις Bystyrzyca Klodzka και Klodzko, όπως, ένα παιδικό σταθμό και ένα δημοτικό σχολειό όπου δάσκαλοι, παιδιά και εθελοντές EVS μας υποδέχτηκαν και μας παρουσίασαν το πρόγραμμα και τις δράσεις τους. Επίσης, επισκέφτηκαν το κέντρο νεότητας για την διεξαγωγή της ευρωπαϊκής εβδομάδας νέων, και έλαβαν μέρος σε σχετικό project με παιδιά.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα γραφεία της οργάνωσης, να ξεναγηθούν στην πόλη, αλλά και να απολαύσουν παραδοσιακές πολωνικές γεύσεις. Πέρα από τη γνωριμία με το πολωνική κουλτούρα, τη καθημερινή ζωή και την τοπική κουζίνα, οι συμμετέχοντες γνώρισαν και αντάλλαξαν εμπειρίες με άλλους νέους από τη Ρουμανία, τη Τουρκία, τη Τσεχία, τη Λετονία, την Ισπανία, τη Σλοβενία, τη Γερμανία, τη Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Εσθονία και φυσικά τη Πολωνία.
Μερικά στιγμιότυπα από το σεμινάριο στη Πολωνία:










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...