Tuesday 12 April 2016

Δράση LET'S DO IT GREECE στο Πάρκο Αντ. Τρίτσης

Αγαπητοί φίλοι-ες, εθελοντές-ντριες,
Η K.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ συμμετέχει στην παγκόσμια δράση καθαρισμού και ανακύκλωσης "LET'S DO IT GREECE" σε συνεργασία με εθελοντές που δραστηριοποιούνται στο Πάρκο Αντ. Τρίτσης την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος για παιδιά "Στο βάθος...κήπος!".
Σημείο συνάντησης: Κτίριο Natura 
Ώρα συνάντησης: 10:30
Ώρα εκκίνησης: 11:00 (το αργότερο!)

Ομάδα εθελοντών θα συναντηθεί και στην είσοδο από Εργατικές Κατοικίες, Σπ. Μουστακλή την ίδια ώρα (10:30). Οι 2 ομάδες θα ενωθούν για να συμμετάσχουν μαζί στη δράση. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σακούλες και γάντια.
Θα γίνει καθαρισμός στους χώρους του πάρκου καθώς και στις λίμνες με βάρκα και απόχες. 

Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη δράση θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής! 

Στη δράση συμμετέχουν: Φίλοι του Πάρκου, η Εθελοντική ομάδα "ΔΡΑΣΗ", το ΚΕΑΝ, η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, το ΚΕΘΕΑ εν Δράση, το Natura Shop Πάρκο Αντώνης Τρίτσης, το σωματείο "Παραδοσιακά Μονοπάτια", σχολεία της περιοχής και πολλοί κάτοικοι της περιοχής και εθελοντές! Oι Πρόσκοποι του πάρκου Τρίτση, θα καθαρίσουν τον λόφο Προσκόπων! 
Επίσης στη δράση θα συμμετάσχει ομάδα Abada - Capoeira που θα δώσει παράσταση στο τέλος της δράσης!

Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Σκοπός του "LET'S DO IT" είναι μέσα σε μία ημέρα, να συντονίσει εθελοντές ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.


Για δηλώσεις συμμετοχής: Κατερίνα Κοντογιώργου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικών, vathoskipos@gmail.com, 6944988230

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...