Monday 18 April 2016

Εθελοντές με γνώσεις φωτογραφίας/βίντεο/μοντάζ για το project "Artists in Residencies"



Ο οργανισμός Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Networking European FEstivals for Mental Life Enhancement” (NEFELE) / 559274-CREA-1-2015-1-EL-CULT-COOP1 / Creative Culture,  έχει αναλάβει τη διοργάνωση του 1ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Τέχνης για την Ψυχική Υγεία καθώς και τη δημιουργία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Φεστιβάλ Τέχνης για την Ψυχική Υγεία.
Για τους σκοπούς του έργου επιθυμεί να εμπλέξει εθελοντές σε διάφορα στάδια της υλοποίησης του (το οποίο αναμένεται να κορυφωθεί τον Οκτώβρη του 2016 με την υλοποίηση του Φεστιβάλ).

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο http://www.nefeleproject.eu/  και  το φεστιβάλ  http://art4more.org/

Για τις ανάγκες του έργου, ζητούνται:
Εθελοντές φωτογράφοι για λήψη φωτογραφιών ή/και βιντεοσκόπηση / μοντάζ

Οι εθελοντές φωτογράφοι/καμεραμαν/μοντερ θα καλύψουν το project "Artists in Residencies", το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.
Οι εθελοντές θα επισκεφτούν περίπου 10 δομές Ψυχικής Υγείας, προκειμένου να τραβήξουν φωτογραφίες & πλάνα της διαδικασίας παραγωγής των έργων. Οι φωτογραφίες τους/βίντεο θα πλαισιώσουν τα έργα, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ τον Οκτώβρη 2016.
Οι εθελοντές καλούνται επίσης να καλύψουν και τα φεστιβαλικά γεγονότα κατά τις ημέρες του φεστιβάλ το πρώτο 15ημερο του Οκτώβρη 2016. 
Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να εμπλακούν σε διάφορες δραστηριότητες, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δεξιότητές τους, και να εργαστούν σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, σε συνεργασία με επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, αποκτώντας νέες δεξιότητες ή/και αναπτύσσοντας νέες δεξιότητες και ταλέντα.

Χρονική περίοδος : Μάιο - Ιούνιο και Οκτώβρη κατά τις ημέρες του φεστιβάλ.


Για περισσότερες πληροφορίες :

Μαριτίνα Κονταράτου
Festival Art Director
Τηλ: 694 20 56 334

Νίκος Ανδρεόπουλος
Project Manager του έργου NEFELE
Τηλ. 210-59 13 826,
Τηλ. 21 21 043 898

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...